Wand Airco

Wand airco, wandunit, wandmodel airconditioner
Airconditioner aan de muur: een snel te plaatsen airco

Airconditioner in huis, bedrijf of kantoor aan huis

Een wandmodel airco is een vaak gekozen airco-model voor thuis, dit type airconditioner komt ook heel goed tot zijn recht bij een bedrijf of een kantoor aan huis. Een airconditioner middels een wandunit is vrij eenvoudig te installeren, waardoor binnen korte tijd de lucht en temperatuur de gehele dag door naar een gezond en aangenaam binnenklimaat kan worden gebracht.

Airconditioner in de woonkamer, slaapkamer of keuken

Een wandunit kan in principe overal worden geplaatst, in de woonkamer, slaapkamer of keuken. Het nadeel ten opzichte van andere airco modellen kan zijn dat het wandmodel airco wat meer opvalt dan bijvoorbeeld een inbouwairco. Uiteraard hebben de fabrikanten van airco systemen hier ook aan gedacht, en worden wand airco's steeds vaker ontworpen in een bepaalde stijl, waardoor wand airco's tegenwoordig in elk interieur passen.

Wandairconditioning: een voordelige klimaat oplossing

Airconditioner plaatsen zonder verbouwing

Een wandairconditioner is een relatief goedkope en budget vriendelijke oplossing voor het gebruik in bedrijven, kantoren, praktijkruimtes, serverruimtes en woningen. Een wandairco is vaak terug te vinden in gebouwen waar men een aangename temperatuur wenst binnen korte tijd en zonder enige aanpassing aan het pand. Wand airco's worden hoog op de muur geplaatst en vereist geen bouwkundige wijzigingen van de wand.

Wandunit, wandmodel airco, airconditioner aan de muurGoed regelbare airco voor de juiste luchtstroom

Airconditioner voor een kleine ruimte

Een wandmodel airco wordt vaak geplaatst in kamers waar in verhouding weinig ruimte beschikbaar is om een airco te plaatsen, bijvoorbeeld vanwege een verlaagd plafond.

De wandunit is geruisloos, heeft een zeer krachtige luchtstroom, en verwarmt of koelt de ruimte optimaal. De wandunit airco's zijn vaak voorzien van een afstandsbediening. De airco wat warmer zetten, de airco wat meer laten koelen of ventileren, het is allemaal op afstand regelbaar vanuit de luie stoel!

Een wand airco is voorzien van horizontale lamellen en verticale ventilatie lamellen, waardoor de luchtstroming altijd goed regelbaar is ten gunste van een goede luchtverdeling in de kamer.

Weten of een Wandmodel Airconditioner voor u geschikt is?

Er zijn diverse uitvoeringen Wandmodel Airconditioners, niet alleen qua vermogen, maar ook qua uiterlijk. Neem contact met ons op voor de voor u meest geschikte airconditioner, wij adviseren u graag. Ons telefoonnummer is 0180-590437 of stuur ons een emailbericht!

Handelsonderneming E.A. van Buuren

Jan Tomstraat 8
2941 CD LEKKERKERK
Nederland

Email ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of bel: 0180-590437

S5 Box

Login

S5 Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.